حسن بیادی فعال سياسي اصولگرا:
جامعه ما امیرکبیرکُش شده است
حسن بیادی یکی از چهرههای شناخته شده اصولگرا در فضای سیاسی کشور است. کسی که در 2 دور عضو شورای شهر تهران بوده است و بر کرسی نایب رئیسی شورای شهر تکیه زده است. او در سال 84 تمام تلاش خود را کرد که احمدینژاد به قدرت برسد اما در سال 88 به تیم محسن رضایی پیوست و همه سعی خود را به کار بست تا بتواند این فرمانده شناخته شده سپاه را به راس قوه مجریه برساند.
روزنو : حسن بیادی یکی از چهرههای شناخته شده اصولگرا در فضای سیاسی کشور است. کسی که در 2 دور عضو شورای شهر تهران بوده است و بر کرسی نایب رئیسی شورای شهر تکیه زده است. او در سال 84 تمام تلاش خود را کرد که احمدینژاد به قدرت برسد اما در سال 88 به تیم محسن رضایی پیوست و همه سعی خود را به کار بست تا بتواند این فرمانده شناخته شده سپاه را به راس قوه مجریه برساند.
به گزارش روز نو : او این روزها به خاطر شرایط حاکم بر اردوگاه اصولگرایی رضایت ندارد و از این رو زبان به انتقاد میگشاید. بیادی در گفتوگویی با عصر ایران درباره محمود احمدینژاد و اتفاقاتی که این روزها در فضای سیاسی رقم میخورد سخن گفته است. او در برابر این پرسش که به عنوان یکی از حامیان شناخته شده احمدینژاد رفتار او را چگونه تحلیل میکنید، پاسخ داده است: من در مورد شخص صحبت نمیکنم. كشور ما از لحاظ ساختاری و تشكيلات دارای اشکالات فراوانی است و هم و غمی برای اصلاح این ساختار پر از معضل و معیوب وجود ندارد لذا باید در ساختار، قوانین و نحوه مدیریت جامعه تجدید نظر شود. چرا که با وجود این نواقص و معضلات ایجاد شده بهطور طبیعی باندهای متصل به قدرت و ثروت شکل گرفته و در نتیجه آن ظلم و فساد اداری خانمان برانداز ایجاد و معضلات فرهنگی و اجتماعی توسعه یافته و هزینهها بالا و بهرهوری پایین میآید، کارهای موازی انجام میشود و کشور از لحاظ عرق ملی دچار آسیب جدی میشود و میتوان گفت بخش اعظمی از تمدن کهن و دیرینه و تاریخ پرافتخار کشور عزیزمان به مخاطره میافتد. در مورد آقای احمدینژاد؛ با توجه به نزدیکی که در زمان شهرداری قبل از ریاست جمهوری با ایشان داشتم و کارهای او را رصد می کردم، میتوانم بگویم که شخص خودش دوست دارد برای مردم کار کند اما در درستی و نادرستی روش او برای رسیدن به اهداف بحث است، از طرفی احمدینژاد آسیبهایی که در زمان دولتش به او زدند را همه سند کرده است. همان زمان هم برخورد میکرد هر چند با شیوه نامناسب. در حال حاضر یک سوال وجود دارد، باب اعتراض به مسئولان در کشور ما آیا باید امنیتی باشد؟ آیا جواب اعتراض باید تهدید باشد؟ آیا اگر کسی وضع موجود را دوست نداشته و به آن و مسئولان ایراد و اشکال داشته باشد باید از همه امکانات محروم شوم؟ بهطور مثال برای انتخابات ریاستجمهوری شورای محترم نگهبان ۶ نفر تایید میشوند . بیادی در ادامه با این سوال روبهرو شده که کسانی در سال 84 احمدینژاد را نعمت الهی و اطاعت از او را اطاعت از خدا میدانستند؛ چرا الان از او جدا شدهاند و سکوت کردهاند، و پاسخ او چنین است: در کشور ما آدمهای محبوب را میزنند، این یک واقعیت است که جامعه ما امیرکبیرکُش شده، کدام یک از رئیس جمهورهای ما محبوب ماندند که احمدینژاد هم محبوب بماند؟ بیادی در مقابل این سوال مهم که آیا احمدینژاد نسبت به سال 84 و 85 عوض شده است یا خیر، تاکید کرده است: همه عوض شدهاند؛ بنابراین او هم عوض شده است. حتما با تغییرات انسان هم تغییر میکند اما آنچه مهم است نباید اصالتشان تغییر کند و همیشه باید دارای صبرو حلم باشند که هستند. از او سوال شده که آیا این رفتارها جنبه شخصی دارد و حسن بیادی پاسخ داده: درست است؛ بسیاری از این اختلافات جنبه شخصی دارد، نه ملی، اگرچه ظاهر آن ملی باشد. به نظر من اگر اعتراض احمدینژاد جدی بود، در همان یازده روز باید همه چیز را میگفت.