سایت روزنو | روزنو | Roozno

به روز شده در: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
کد خبر: ۳۹۷۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸

پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت در رستوران‌ها چیست؟

برخی رستوران ها و کبابی های محلی اقدام به فروش کباب با قیمت های پایین می کنند که این موضوع کنجکاوی بسیاری از مردم را در پی داشته است.
روزنو :
 رئیس اداره فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در این خصوص به باشگاه خبرنگاران گفت: در کباب‌های ارزان قیمت، سنگدان‌های مرغ معمولا از کشتارگاه‌های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده مخلوط می‌شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان‌تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز