به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۵۲۳۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

معاون اول رئیس جمهو خطاب به وزیر بهداشت: جو دارو خیلی بد شده است

معاون اول رئیس جمهور، در نامه‌ای به وزیر بهداشت، نسبت به جو حاکم بر حوزه دارو ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی به این موضوع شده است.
روزنو :

معاون اول رئیس جمهو خطاب به وزیر بهداشت: جو دارو خیلی بد شده است

چند تن از نمایندگان مجلس در جلسه روز شنبه تذکراتی درباره کمبود و گرانی دارو مطرح کردند و خواستار رسیدگی دولت شدند؛ همزمان، تصویر نامه‌ای از معاون اول ابراهیم رئیسی منتشر شده که او در آن با اشاره به «جو خیلی بد دارو» خواستار رسیدگی شده است.

بر اساس نامه‌ای که تصویر آن به تازگی منتشر شد، محمد مخبر معاون اول رییس جمهور خطاب به وزیر بهداشت نوشته است: «جو دارو خیلی بد شده است؛ رسیدگی فرمایید.»

در هفته‌های اخیر گزارش‌های پرشماری درباره گرانی و کمبود دارود در ایران منتشر شده، و توصیف محمد مخبر از «جو خیلی بد دارو» نیز به دنبال انتشار گزارشی در خبرگزاری ایلنا صادر شده است.

عبارت «جو دارو» واکنش‌هایی را در رسانه‌های اجتماعی نیز به دنبال داشته است.

در همین حال چند تن از نمایندگان مجلس، از جمله مصطفی طاهری نماینده زنجان، در جلسه روز شنبه تذکرهایی درباره کمبود و گرانی دارو دادند و خواستار رسیدگی وزارت بهداشت شدند.

اما خبرگزاری مهر با اشاره به نامه مخبر یادآور شد که وزیر بهداشت می‌گوید هیچ مشکلی در تامین دارو نیست و فقط «شاید در مورد مکمل‌های تقویتی خارجی که دارای مشابه داخلی هستند مشکلاتی وجود داشته باشد».

محمدعلی محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نیز ضمن رد سخنان مقامات وزارت بهداشت گفت می‌توان گرانی دارو را «با پوست و گوشت خود لمس کرد».

همچنین همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو همین کمیسیون، روز چهارشنبه به ایلنا گفته بود علاوه بر داروهای خاص، حتی داروهای بسیار معمولی هم کمیاب شده است.

مقامات وزارت بهداشت تاکنون سخنان متناقضی درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین دارو مطرح کرده‌اند.

مجلس در جلسه پانزدهم اسفند خود به دولت اختیار داد که در بودجه ۱۴۰۱ ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف کند. همان زمان شمار زیادی از کارشناسان و همچنین برخی نمایندگان مجلس هشدار دادند که چنین اقدامی به افزایش شدید قیمت دارو خواهد انجامید.

مقام‌های دولت وعده داده‌اند بیمه ها افزایش قیمت دارو را جبران خواهد کرد؛ اما مهدی رضایی، معاون سازمان بیمه سلامت، چندی پیش گفت به دلیل اتمام بودجه این سازمان، از آبان‌ماه افزایش ۱۵ درصدی ۵۶۰ قلم دارو پوشش داده نشده و پیش از آن نیز افزایش ۱۰۰ قلم دارو پوشش داده نشده بود.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز