به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۵۲۳۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
اقتصاد ایران، اقتصاد رانت، مافیا و دولتی است

رحیمی‌جهان‌آبادی: مردم تاب تحمل هیچ افزایش قیمتی را ندارند/ با بد و بیراه و نفرین مردم مواجه شده‌ایم

چرا باید به بهانه قاچاق و جنگ اوکراین، آرد که معاش حداقلی مردم است را از آن‌ها بگیریم؟ مردم روزی حسرت خانه ها، خودرو‌ها و زندگی مردم کشور‌های همسایه را می‌خوردند و در حال حاضر حسرت نان خوردن آن‌ها را.
روزنو :

رحیمی‌جهان‌آبادی: مردم تاب تحمل هیچ افزایش قیمتی را ندارند/ با بد و بیراه و نفرین مردم مواجه شده‌ایم

روز نو :عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تاکید بر اینکه مردم تاب تحمل هیچ افزایش قیمتی را ندارند، گفت: مجلس باید از اختیارات نظارتی و قانونگذاری استفاده و با رانت فساد و اقتصاد دولتی و بیمار مبارزه کند و نباید اجازه داد که بیش از این به ملت فشار بیاید. یارانه مردم سال هاست که ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، قیمت چه کالایی در این کشور ثابت مانده که یارانه مردم ثابت مانده است؟ به فرض اینکه یارانه آرد بدهید، یارانه افزایش قیمت سایر کالا‌ها چه می‌شود؟

جلیل رحیمی جهان آبادی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی که درخصوص گزارش وزرای اقتصاد و جهاد کشاورزی در مورد حذف ارز آرد صنف و صنعت سخن می‌گفت، اظهار داشت: در آغاز مجلس یازدهم نطقی داشتم و تاکید کردم که نه مجلس کاره‌ای است و نه دولت، و در این رابطه دولت بابصیرت، بی بصیرت، انقلابی، منحرف، اصلاح طلب و اصولگرا؛ حریف رانتخواران و مافیایی که خودروی چینی را ۳ برابر قیمت کشور‌های همسایه می‌فروشند، نمی‌شوند! همین مافیا هم در حوزه یارانه وجود دارد.

نماینده تربت‌جام و تایباد و باخرز و صالح آباد در مجلس یازدهم ادامه داد: یارانه مردم سال هاست که ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، قیمت چه کالایی در این کشور ثابت مانده که یارانه مردم ثابت مانده است؟ به فرض اینکه یارانه آرد بدهید، یارانه افزایش قیمت سایر کالا‌ها چه می‌شود؟

وی افزود: چیزی از ملت باقی نمانده و این روز‌ها که به حوزه انتخابیه سفر کرده ایم با بد و بیراه و نفرین مردم مواجه شده ایم. دولت ناتوان از اداره امور کشور است و مجلس باید به عنوان نهاد نظارتی و قانونگذار دخالت کند، نه نطق. باید سوال شود که چرا خودرو ۴ و ۵ برابر کشور‌های همسایه شده است؟ چرا باید به بهانه قاچاق و جنگ اوکراین، آرد که معاش حداقلی مردم است را از آن‌ها بگیریم؟ مردم روزی حسرت خانه ها، خودرو‌ها و زندگی مردم کشور‌های همسایه را می‌خوردند و در حال حاضر حسرت نان خوردن آن‌ها را. عراق و افغانستان اشغال شده، چند درصد پول آن‌ها سقوط کرده است؟ چرا خودمان را سرگرم می‌کنیم و اساسی‌ترین مشکل کشور را فراموش کرده ایم؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اقتصاد ما، اقتصاد رانت، مافیا و دولتی است، تصریح کرد: هر دولتی چه اصلاح طلب، اصولگرا و چه انقلابی بیاید، نمی‌تواند کاری کند. نمایندگان شاهد بودند که رهبر معظم انقلاب از کیفیت و قیمت خودرو‌ها انتقاد کردند، اما آیا کسی حریف مافیای خودرو شد؟ دیوار ملت مانند دیوار نمایندگان ملت کوتاه شده و هر کس هر اشتباهی می‌کند، به خانه ملت و مجلس می‌تازند؟! در این رابطه باید از اختیارات نظارتی و قانونگذاری استفاده و با رانت فساد و اقتصاد دولتی و بیمار مبارزه کنیم، نباید اجازه داد که بیش از این به ملت فشار بیاید، زیرا آن‌ها تاب تحمل هیچ افزایش قیمتی را ندارند.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز