دامپزشکی: قیمت گوشت قرمز تا دو هفته آینده ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش مییابد
سید محمد آقامیری رئیس سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد که قیمت گوشت قرمز تا دو هفته آینده هر کیلوگرم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش مییابد.
سید محمد آقامیری در نشست با استاندار بوشهر با بیان اینکه دام زنده و لاشه گوشت قرمز گوسفندی گرم از کشورهای مجاز وارد میشود، گفت: بوشهر به عنوان بیست و سومین استانی رزمایش جهادی دامپزشکی را با حضور بخش خصوصی، دانشجویان و نیروهای دامپزشکی در در قالب خدمات رایگان به روستاییان و عشایر برگزار میکند. در این رزمایش خدماتی همچون تشخیص و درمان بیماریهای دامی، واکسیناسیون وسیع و سمپاشی اماکن و مراکز دامی انجام میشود.
وی با بیان اینکه عشایر با وجود اینکه کمترین بهره را از خدمات دولتی میبرند، ۲۵ درصد از گوشت مورد نیاز کشور را تولید میکنند، اضافه کرد: متوسط تولید گوشت قرمز در کشور حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن است ۲۵ درصد از تولید گوشت در اختیار جامعه عشایری قرار دارد و در سال حدود ۲۰۰ هزار تن عشایر تولید گوشت قرمز بر عهده دارند.
به گفته رئیس سازمان دامپزشکی کشور، حفظ سرمایههای دامی مردم یکی از برنامههای اولویتدار این دامپزشکی است و خوشبختانه تاکنون با خدمات رایگان سازمان دامپزشکی شاهد توفیقات خوبی هستیم و برنامه داریم که در آینده داروها را نیز رایگان ارائه دهیم.
آقامیری تصریح کرد: عشایر با وجود اینکه کمترین بهره را از خدمات دولتی میبرند و کمتوقعترین افراد هستند، در هر زمانی که نیاز باشد بیشترین خدمات را در زمان نیاز ارائه میکنند.
وی با اشاره به مبارزه با ۶ بیماری مشترک بین انسان و دام گفت: پیشگیری از این بیماریها میتواند اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار دهد.