تناقضگویی درباره یک اختلاس نجومی
مصطفی فروغی: مدیرمسئول روزنامه ستاره صبح روز شنبه طی یادداشتی با ارائه آمار و ارقام و تجزیهوتحلیل آن نتیجهگیری کرد که در 8 سال دولت میرحسین موسوی هیچ فسادی ثبتنشده است؛ اما فساد بر ملأ شده در دولت سازندگی 123 میلیارد تومان بوده که در ارتباط با آن مرتضی رفیقدوست (برادر محسن رفیقدوست) و فاضل خداداد دستگیر شدند.
مرتضی رفیقدوست زندانی، محکوم و بعدها آزاد شد؛ اما پس از این اتفاق فساد روند افزایشی پیدا کرد تا اینکه در دولت سیزدهم که ادعای انقلابی و مردمی میکند به 3 میلیارد و 370 میلیون دلار رسید.
وقتی برای 123 میلیارد دلار یک نفر اعدام شد و جزئیات آنهم برملا شد، پرسش این است که چرا دراینارتباط باگذشت چند ماه که افشای آن سپریشده تاکنون فرد یا افرادی بازداشت نشدهاند و پشتصحنه این فساد نیز تاکنون برملا نشده است.
در ماجرای واردات چای که 85 درصد نیاز واردات چای به یک فرد یا یک شرکت دادهشده بر اساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور 85 درصد سهم واردات به چای دبش دادهشده است.
او گفته که حدود 60 نفر در این ماجرا دست داشتهاند و با آنها برخورد شده است؛ اما قوه قضائیه گفته تاکنون کسی دراینارتباط معرفی نشده است.
در همین حال هرچند روند فساد از سال 98 و در دولت قبل آغازشده؛ اما به گفته رئیس قوه قضائیه عمده فساد در دولت سیزدهم رخ داد ولی تاکنون کسی بازداشت نشده است. افکار عمومی در انتظار جزئیات این پرونده و افراد حقیقی یا حقوقی که احتمالاً در آن نقش پیدا و پنهان داشتهاند است.
در این پرونده، بانک مرکزی، گمرک، وزارت جهاد کشاورزی نقش داشتهاند.
تناقضگویی وزارت جهاد کشاورزی
وزارت جهاد کشاورزی با انتشار بیانیهای نوشت:
در پایان سال اول دولت،موضوع کشف و تحت تعقیب قرار گرفت/ هیچگونه ارز ترجیحی برای واردات چای داده نشده است/ کلیه ارزهای تخصیصیافته نیمایی بوده و ما به ازای ریالی آن کامل دریافت شده/ اسفند 1401 گزارش پرونده به قوه قضائیه ارسال و متهمان ممنوعالخروج شدند/ اموال و داراییهای متهمان شناسایی و توقیف شد/ تبیین اقدامات ناظر به برچیدن بسترهای فساد و جلوگیری از تکرار آن