واکنش جنجالی جمیله علمالهدی به ساخت بارگاه برای رئیسی
خبر ساخت بارگاه و مقبره برای شهید رئیسی بازهم در رسانهها منتشر شده اما خبری از واکنش خانواده ایشان نیست.
با وجود آنکه تاکنون چندبار اخباری مبنی بر ساخت بارگاه و مقبره و قبر نمادین در محل سقوط هلی کوپتر شهید سید ابراهیمی رئیسی در رسانهها منتشر شده، اما هیچ واکنشی از سوی خانواده و یا نزدیکان و حتی بنیاد بین المللی شهید رئیسی نسبت به این اخبار دیده نشده است.
ظاهرا خانواده و دوستان و یاران و بنیاد مذکور نه تنها مخالفتی با این ساخت و ساز عجیب ندارند بلکه تلویحا از این اقدام، احساس رضایت دارند. چه بسا شاید فرایند آغاز چنین اقدامی را نیز خودشان راهبری کرده باشند.
در شرایط فعلی کشور، و همچنین مشی ساده زیست و غیر خرافی شهید رئیسی، اقدام به ساخت بارگاه و مقبره و محلی برای «زیارت» از محل سقوط هلی کوپتر حامل شهید رئیسی و همراهانش، چه معنایی جز بهانهسازی برای ایجاد حاشیه در کشور دارد؟
آیا نباید از سوی خانواده و همراهان، با هرگونه اقدام در این زمینه، مخالفت شود و جلوی سوءاستفادههای احتمالی داخلی و خارجی گرفته شود؟
روزنامه جمهوری اسلامی نیز امروز نوشت:
اخیراً در فضای مجازی کلیپی منتشر شده که حکایت از ساخت محلی به عنوان مزار یا نماد یادبود برای سرنشینان حادثه سقوط بالگرد رئیسجمهور رئیسی در محل حادثه دارد.
آنچه در این کلیپ قابل مشاهده است، اینست که در محل سقوط بالگرد یعنی حوالی روستای اوزی شهرستان ورزقان در شمال استان آذربایجان شرقی بهطور نمادین برای شخص رئیسجمهور فقید و همچنین خلبانان آن بالگرد و همینطور استاندار فقید آذربایجان شرقی، قبر نمادین ساخته شده و کمی آنطرفتر کانکسهایی هم برای محل اقامت و استراحت نگهبانان و محافظان این قبور و تجهیزات تعبیه شده است. معلوم نیست چرا برخلاف منش و رفتار رئیسجمهور فقید رئیسی که برخی او را «سید محرومان» میگفتند، هزینه این تشریفات صرف محرومان همان منطقه و برای علمآموزی عدهای از اقشار ضعیف و محروم نشده که روح آن مرحوم هم از این اقدام پسندیده شاد گردد.
ساخت مزار و بارگاه برای شخصی که خود به دلیل حضور در مناصب عالی کشور به خوبی از شرایط بحرانی اقتصادی آگاه بود چه وجه منطقی و شرعی دارد؟
اتخاذ چنین رویکردهایی و انجام چنین اقداماتی بیش از آنکه یاد کسی را زنده نگه دارد یک حس بی اعتمادی و دل زدگی در مردم ایجاد می کند.