به روز شده در: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۳
کد خبر: ۶۸۹۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

دارچین با کدام داروهای تجویزی تداخل دارد؟

روزنو :یک مطالعه جدید نشان داده است که یک ادویه محبوب می‌تواند با نحوه پردازش داروهای تجویزی در بدن شما تداخل داشته باشد.

این ادویه محبوب ممکن است با داروهای تجویزی تداخل داشته باشد

 محققان دانشگاه می سی سی پی دریافتند که سینامالدئید — ترکیب اصلی موجود در دارچین — می‌تواند گیرنده‌هایی را فعال کند که ممکن است موجب تسریع تجزیه برخی داروها شود، که در نتیجه ممکن است اثربخشی آن‌ها کاهش یابد.

در حالی که افزودن کمی دارچین به لاته صبحگاهی شما احتمالاً مشکلی ایجاد نخواهد کرد، این مطالعه هشدار می‌دهد که دوزهای بالا ممکن است خطراتی به همراه داشته باشند.

شَبَانه خان، دانشمند ارشد در این مطالعه، گفت: «نگرانی‌های بهداشتی ممکن است اگر مقادیر زیادی از مکمل‌ها بدون اطلاع پزشک یا تجویزکننده دارو مصرف شود، به وجود آید.»

او افزود: «مصرف بیش از حد مکمل‌ها می‌تواند منجر به حذف سریع داروی تجویزی از بدن شود و این ممکن است باعث شود دارو اثربخشی کمتری داشته باشد.»

محققان اشاره می‌کنند که روغن دارچین که معمولاً در افزودنی‌های طعم‌دهنده غذا و لوازم آرایشی یافت می‌شود، تقریباً هیچ خطری برای تعاملات گیاهی-دارویی ندارد.

با این حال، پوست دارچین — به ویژه دارچین کاسیا که نسخه ارزان‌تری از دارچین است که از چین جنوبی می‌آید و حاوی ماده‌ای رقیق‌کننده خون به نام کومارین است — ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.

آمار چیتی‌بویینا، نویسنده همکار این مطالعه و مدیر ارشد مرکز تحقیقات محصولات طبیعی ملی گفت: «دارچین واقعی از سریلانکا به دلیل محتوای کمتر کومارین، خطر کمتری دارد.»

وی افزود: «ویژگی‌های ضد انعقادی کومارین برای افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، می‌تواند خطرناک باشد.»

دارچینی که در سوپرمارکت‌های محلی شما یافت می‌شود معمولاً از پوست دارچین کاسیا تهیه می‌شود.

دارچین مدت‌هاست که به دلیل فواید بالقوه سلامتی‌اش، از جمله تنظیم قند خون و خواص ضد التهابی که ممکن است به پیشگیری از دیابت کمک کند، شناخته شده است.

با این حال، این تحقیق جدید بر اهمیت اعتدال و مشورت با ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی پیش از اضافه کردن مکمل‌های دارچین در دوزهای بالا به برنامه درمانی تأکید می‌کند.

خان گفت: «افرادی که از بیماری‌های مزمن مانند فشار خون بالا، دیابت، سرطان، آرتریت، آسم، چاقی، HIV، AIDS یا افسردگی رنج می‌برند، باید در استفاده از دارچین یا هر مکمل دیگری احتیاط کنند.»

بهترین توصیه ما این است که پیش از استفاده از هر مکملی به همراه داروهای تجویزی، با یک ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید. طبق تعریف، مکمل‌ها برای درمان، بهبود یا تسکین هیچ بیماری طراحی نشده‌اند.»

همان‌طور که همیشه گفته می‌شود، بهتر است در افزودن ادویه‌ها با احتیاط عمل کنید.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز