تجمع کارگران بازنشسته نیشکر هفتتپه
این افراد که همگی بازنشسته و ساکن خانههای سازمان مجتمع هفت تپه هستند میگویند، اخیرا اخطار فوری از مدیریت هفت تپه برای تخلیه خانههایی که سالهاست در آن سکونت دارند دریافت کردهاند. اعتراض امروز ما برای تخلیه نکردن خانههای سازمانی نیست بلکه خواستار دریافت هزینههایی هستیم که طی این سالها برای تعمیرات این خانههای غیر قابل سکونت انجام دادهایم.
آنها با بیان اینکه کارفرما در زمان بازنشستگی از سنوات پایان خدمت هر یک از کارگران ساکن این منازل سازمانی مبالغی بین ۱۲ تا ۲۵ میلیون تومان گرو نگه داشته است، گفت: بیشتر این منازل که قدمت ساخت آنها بالای ۶۰ تا ۷۰ سال است در زمان تحویل غیر قابل سکونت بودند که هر یک از ساکنین با هزینه کرد بسیار این خانهها را آماده سکونت کردهاند و در طول اقامت هم همه مشکلات کلی و مقطعی آن را برطرف کردهاند.
طبق اظهارات یکی از بازنشستگان معترض، از مجموع خانههای سازمانی هفت تپه، حدودا ۱۲۰ تا ۱۳۰ واحد در اختیار بازنشستگان است.
این بازنشسته گفت: طبق آئین نامه مسکن مصوب مدیریت شرکت که از آغاز تاکنون در حال اجراست، ماهانه مبالغ قابل توجهی (رقمی بین ۱ میلیون و۳۰۰ تا یک میلون ۵۰۰ هزار تومان) بایت ایاب ذهاب، حق تردد و حق مسکن از دستمزد ماهانه کارگران ساکن در منازل سازمانی هفت تپه کسر شده است با این حال برای آمادهسازی این منازل از سوی کارگران ساکن بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان هزینه شده است تا قابل سکونت شوند.
او با بیان اینکه بحران معیشتی و تورم افسارگسیخته در گرانی مسکن طی سالهای اخیر مانع از آن شد که ما کارگران بتوانیم برای خود مسکن تهیه کنیم، افزود: هر چند برای تخلیه خانههای سازمانی هیچ اعتراضی بجز دریافت هزینه انجام شده نداریم اما به طور قطع بیشتر این ساکنین بازنشسته، هیچ مکانی برای جابجایی خانواده و اسباب اثاثیه منزل خود ندارند.
این کارگر با بیان اینکه شرکت هفت تپه سالهاست برای تعمیرات و بازسازی واحدهای سازمانی اقدامی صورت نداده و این کار از سوی ساکنین انجام میشود، گفت: خواسته جمعی ما کارگران بازنشسته ساکن خانههای سازمانی از مدیریت نیشکر هفت تپه این است که ضمن دادن فرصت به ما بازنشستگان برای تخلیه خانههای سازمان ترتیبی اتخاذ کنند تا کارشناسان شرکت با بازدید از خانهها میزان هزینه کرد آن را براورد و پرداخت کنند تا به ما هم دچار خسارت نشویم.