توهین کاربر ارزشی به جانبازان جنگ بیایراد است
برترینها: رحیم قمیشی، ناصر دانشفر و اکبر دانش سرارودی که جزو رزمندگان و جانبازان جنگ تحمیلی هستند، جزو کسانی بودند که برای تجمع اعتراضی در خیابان انقلاب و روبهروی دانشگاه تهران فراخوان داده بودند.
روزنامه «فرهیختگان» از یک قول منبع آگاه نوشت: «دو نفر به وزارت کشور اعلام کردند که میخواهند تجمع برگزار کنند و خواسته شد وزارت کشور امنیت آنرا برقرار کند. اما اساساً چیزی به اسم اینکه یک فرد درخواست دهد وجود ندارد. احزاب یا تشکلها باید برای دریافت مجوز اقدام کنند، حتی مجمع ایثارگران که به این افراد نزدیک بود نیز درخواستی برای برگزاری مجوز نداشته است. به نظر من بهطور طبیعی به آنها گفته شده نمیتوانند تجمع را برگزار کنند و صلاحیت دریافت مجوز ندارند.»
بازداشتیها چه کسانی بودند؟
کسانی که برای برگزاری تجمع فراخوان داده بودند و تعداد دیگری از اعضای رفع حصر، روز چهارشنبه و پنجشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ در محل زندگیشان بازداشت شدند.
رحیم قمیشی یکی از رزمندگان و آزادگان جنگ تحمیلی است که پس از دوران اسارت، در حوزههای فرهنگی و اجتماعی مشغول فعالیت شد. او با انتشار مقاله و اظهارنظرهای سیاسی، چهرهای منتقد در فضای عمومی از خود ساخت. مواضع انتقادی قمیشی درمورد سیاستهای داخلی و حصر رهبران جنبش سبز، توجه محافل سیاسی را به خود جلب کرد.
ناصر دانشفر نیز که این روزها به عنوان فعال سیاسی شناخته میشود، یکی از رزمندگان ۸ سال جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس است.
اکبر دانش سرارودی، رزمنده و جانباز جنگ ایران و عراق، فعال سیاسی و رسانهای اهل اصفهان است که نقدهای سیاسی و اجتماعی خود را در قالب مقاله و یادداشت منتشر میکند.
این افراد برای سازمانها و نهادهای مختلف شناخته شدهاند و حتی پس از اعلام فراخوان اعتراض به حصر، محتوای توهینآمیز یا نادرستی علیه آنان در نشریات مخالف منتشر نشد.
توهین کاربر ارزشی به جانبازان و رزمندگان
دو روز پیش عدهای موجود تاریخ مصرف گذشته به بهانه رفع حصر، فضای اطراف دانشگاه تهران رو متشنج و امنیتی میکنن اما غائله میخوابه و نتیجه نمیگیرن...
این دو خط، شروع متنی است که علی میربگ، یکی از کاربران ارزشی که با نام EbneHava فعالیت میکند و گفته میشود به یکی از نهادها و سازمانهای خاص کشور هم وابسته است.
در حالیکه جانبازان و رزمندگان کشور بانی اصلی تجمع پنجشنبه بودند و در همان روزها بازداشت شدند، این کاربر بدون ملاحظه و توجهی درمورد سوابق و جایگاه اجتماعی و ملی پیران سفیدموی جنگ، چنین واژههایی استفاده کرده است. پس از انتقاد و اعتراض سایر کاربران، نهتنها نوشته خود را حذف و عذرخواهی نکرد، آنرا بالاتر از همهی پستها قرار داد.
علی میربک، در جواب انتقادها نوشت منظورش حامیان فتنهگران ۸۸ است، در حالیکه این رزمندگان و جانبازان بدون شک جزو حامیان رهبران جنبش سبز و حامی آن هستند.
پرسش اینجاست که کاربرانی شبیه علی میربک به کدام نهاد و سازمان وابسته هستند که در صدا و سیما تریبون میگیرند و معرفی میشوند، در شبکههای اجتماعی علیه هر مسئول و نهادی بخواهند مینویسند، خواستار زندانی شدن این و آن میشوند و حتی به جانبازان و رزمندگان جنگ توهین میکنند و برعکس سایر افراد جامعه، به هیچجا و هیچکس پاسخگو نیستند.